UgemenuPrint menu

uge 40

Mandag:
Millionbøf med cremet kartoffelmos
Vegansk: cremet kartoffelmos med ristet svampe
Salat: broccolisalat
coleslaw

Tirsdag:
Chicken diablo med basmatiris og paprikasauce
Vegansk: kikærtesuppe
Salat: agurke chunks med edamamebønner, tang, rucola og lime vinaigrette
Tomatsalat med løg, oliven, frisk basilikum og salatost

Onsdag:
Pulled pork med fladbrød
Vegansk:stegt tempeh med fladbrød
Salat: bønnesalat med tomatsalsa, haricut vert, og persille
Karrybrændt blomkålssalat med bagte butternut squash, ristet solsikkekerner og løvstikke

Torsdag:
Dagens fisk.
Salat: nudelsalat med ristet champignon, sesam, agurk og revet gulerødder, sursød sauce
Spidskålssalat med mango, rødelinser, og nigella frø

Fredag:
Kalvecuvette med råstegte kartofler og kold bearnaisecreme
Vegansk: tomatsuppe med suppehorn
Salat: couscoussalat med bagte auberginer, kikærter og frisk spinat
Grillet hjertesalat med pære, ristet græskarkerner, grønkål og granatæblekerner.