UgemenuPrint menu
uge 49
Mandag
Varm: Mørbrad gryde med champinon, porre, paprika og ris
Vegetar: Bagt og gratineret fennikel med tomat, rødløg
Tirsdag
Varm: lang tids bagt oksecuvette med stegt hvidkål og rødbeder.
Vegetar: bagt blomkål med stegt hvidkål og rødbeder.
Onsdag
Varm: marineret Kyllingelår med stegt couscous, squash og gulerødder.
Vegetar: stegt couscous med bladselleri, squash og gulerødder.
Torsdag
Varm: Glaseret skinke med fløde kartofler.
Vegetar: glaseret selleri med fløde kartofler.
Fredag
Varm: Saml selv burger med mozzarella, bacon og hjertesalat
Hjemmelavet:
syltede agurk, rørt sennep, ketchup, ristede løg og bagte tomater
Vegetar:
Saml selv Falafel burger med mozzarella, bacon og hjertesalat
Hjemmelavet:
syltede agurk, rørt sennep, ketchup, ristede løg og bagte tomater