UgemenuPrint menu
uge 42
Mandag:
Kylling danoice med kartofler og sky sauce
Vegansk: stegt tempeh med kartofler og vegansk sauce
Salat: pastasalat med tomatsalsa, haricut vert, soltørret tomater og frisk mozzarellaost
Orangemarineret grillet gulerødder med butternut squash, rucola og edamamebønner
Tirsdag:
Krydderurte bagt loins af gris med lun perlebyg salat
Vegansk: falafel lun perlebyg salat
Salat: knoldselleri salat med løvstikkepesto, babyspinat, ærter og ristet kerner
Fennikelsalat med rosiner, pære, dild og syltet løg
Onsdag:
Pulledbeef med mexicanske pandekager og avokadocreme
Vegansk: linse ragout
Salat: majssalat med syltet jalapenos, spidskål og tacoskal.
Mexicansk tomatsalat
Torsdag:
Dagens fisk.
Salat: agurkesalat med gomatang ærter, nigella frø og lime vinaigrette
Rødslidskålssalat med melon, kørvel og ristet græskarkerner
Fredag:
Stegt kalkuncuvette med nudler og snittet grønt
Vegansk: stegte nudler og snittet grønt
Salat: bønnesalat med bagte tomater, grønkål og grillet snackpeber
Lyn marineret Kinakål med æbler, spidskål og bagte løg