UgemenuPrint menu

uge 42

Mandag:

Kylling danoice med kartofler og sky sauce

Vegansk: stegt tempeh med kartofler og vegansk sauce

Salat: pastasalat med tomatsalsa, haricut vert, soltørret tomater og frisk mozzarellaost

Orangemarineret grillet gulerødder med butternut squash, rucola og edamamebønner

 

Tirsdag:

Krydderurte bagt loins af gris med lun perlebyg salat

Vegansk: falafel lun perlebyg salat

Salat: knoldselleri salat med løvstikkepesto, babyspinat, ærter og ristet kerner

Fennikelsalat med rosiner, pære, dild og syltet løg

 

Onsdag:

Pulledbeef med mexicanske pandekager og avokadocreme

Vegansk: linse ragout

Salat: majssalat med syltet jalapenos, spidskål og tacoskal.

Mexicansk tomatsalat

 

Torsdag:

Dagens fisk.

Salat: agurkesalat med gomatang ærter, nigella frø og lime vinaigrette

Rødslidskålssalat med melon, kørvel og ristet græskarkerner

 

Fredag:

Stegt kalkuncuvette med nudler og snittet grønt

Vegansk: stegte nudler og snittet grønt

Salat: bønnesalat med bagte tomater, grønkål og grillet snackpeber

Lyn marineret Kinakål med æbler, spidskål og bagte løg